divendres, 2 de febrer del 2024

PROJECTE D'ESCOLA: OBJECTIUS pel DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE a SABADELL

 PROJECTE D'ESCOLA: 

OBJECTIUS pel DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE a SABADELL.

Aquest any el projecte d'escola del 2n trimestre va sobre els ODS, Objectius del Desenvolupament Sostenible. Per començar vam fer una sortida -tots junts- al Parc Catalunya. Allà vam fer grups i vam passar per les 17 proves dels 17 objectius de l'Agenda 2030.

Un cop a l'escola, nosaltres els Dinosaures de 4t, vam començar a parlar de la sortida i just aquell dia, plovia. Vam dir que feia molts dies que no ho feia i d'aquí va sortir la idea de fer el nostre projecte sobre la falta d'aigua i la sequera que tant se sent a parlar per tot arreu.

Vam analitzar un anunci de la Generalitat de Catalunya sobre la manca d'aigua. Ho deia ben clar: L'AIGUA NO CAU DEL CEL. (Això vol dir que plou tan poc que és com si l'aigua ja no caigui del cel)


Hem buscat dades sobre les pluges i les aigües que tenim actualment a Catalunya en uns gràfics i ens hem adonat que els tres darrers anys la baixada ha estat IMPRESSIONANT!

Vam pensar que per deures podríem crear cartells que ens recordessin la falta d'aigua i com no l'hem de malgastar. Aquí en teniu uns quants...!





Hi seguirem treballant en busca de les MILLORS SOLUCIONS!!!

DINOSAURES del RIBATALLADA





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUÈ ÉS AIXÒ DE LES PROVES DIAGNÒSTIQUES?

  Estimats lectors,  Tornem a ser aquí després de les vacances de Setmana Santa!!! Avui us volem informar que els DINOSAURES com alumnes de ...