divendres, 3 de novembre del 2023

HA ARRIBAT LA CASTANYADA A LA CLASSE DELS DINOSAURES!

Hola famílies!
Dimarts passat va ser el dia de la Castanyada i aquí a l'escola ens va venir a visitar la Castanyera trompetera amb els seus gats, el Marrameu amb Botes i el Panellet de Coco. Vam trobar-nos amb ella a la biblioteca i ens va explicar la rondalla del sabater, un sabater amb una família molt espavilada i replena de fills i filles. La Castanyera ens va ensenyar uns bolets amb molta olor. Era molt graciosa i ens va fer bromes sobre el seu poble i les modernitats del 2023. Penseu que coneix Amazon i tot!


Tornant del pati vam cuinar la nostra recepta de tardor, LES TRENES DE LA CASTANYERA! Per fer-les vam necessitar pasta de full, xocolata, clara d'ou i sucre fi. La tècnica de trenar la massa ens va semblar fàcil però no tothom li va sortir bé a la primera! La Sílvia, cuinera, ens va fer el favor de coure'ns les trenes i després les vam deixar refredar damunt d'unes tovalles de paper tallat.

A la tarda vam compartir amb els nens i nenes de I4 i I5 les nostres receptes, vam sortir al pati amb la resta de l'escola a cantar les cançons de  Castanyada i finalment, vam pujar a la classe a menjar panellets, castanyes i és clar, les TRENES DE LA CASTANYERA!!! Tot estava boníssim!!!!




DINOSAURES de 4t!!!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUÈ ÉS AIXÒ DE LES PROVES DIAGNÒSTIQUES?

  Estimats lectors,  Tornem a ser aquí després de les vacances de Setmana Santa!!! Avui us volem informar que els DINOSAURES com alumnes de ...