dimarts, 13 de febrer del 2018

LA DIETA MEDITERRÀNIA


Aquesta setmana ens tocava preparar a nosaltres una endevinalla per la resta de companys/es. Mirant el vídeo del patrimoni vam esbrinar que alguns aliments són recomanats per la OMS.
Vam demanar a la nostra Masovera que ens compres els ingredients necessaris per fer-nos una bona amanida i entre tots vam fer-li la llista de la compra. 
Avui ens havia amagat els ingredients dins d'una caixa negra però nosaltres tot tocant sense mirar els hem endevinat un a un.
Després, amb les mans netes,  ens hem preparat una bona amanida amb enciam, tomàquet, pastanaga, cogombre, maduixes, poma, pera i un bon raig d'oli d'oliva.

Ens ha agradat tant que molts de nosaltres hem repetit i repetit.  

La dieta mediterrània és un model d'alimentació que ha estat reconegut per la comunitat científica internacional com un patró alimentari dels més saludables i equilibrats del món. 

Un dels requisits de la dieta mediterrània és un alt consum de productes vegetals: fruites, hortalisses, verdures, llegums, fruits secs, etc.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUÈ ÉS AIXÒ DE LES PROVES DIAGNÒSTIQUES?

  Estimats lectors,  Tornem a ser aquí després de les vacances de Setmana Santa!!! Avui us volem informar que els DINOSAURES com alumnes de ...